A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

SENATORUL P.S.D. CĂTĂLIN VOICU S-A PREZENTAT, JOI DIMINEAŢA, LA SEDIUL ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ȘI JUSTIŢIE, PENTRU NOI AUDIERI ÎN DOSARUL DE CORUPŢIE ÎN CARE ESTE ACUZAT.

SENATORUL P.S.D. CĂTĂLIN VOICU S-A PREZENTAT, JOI DIMINEAŢA, LA SEDIUL ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ȘI JUSTIŢIE, PENTRU NOI AUDIERI ÎN DOSARUL DE CORUPŢIE ÎN CARE ESTE ACUZAT.


Termenul de joi din cazul lui Catalin Voicu a fost stabilit la ultima şedinţa de judecata, de pe 11 noiembrie, când patru magistraţi de la Înalta Curte de Casaţie și Justiţie, printre care și fostul preşedinte al instanţei, Lidia Barbulescu, au fost audiaţi în calitate de martori.

Pe lângă Lidia Barbulescu, fost preşedinte al ICCJ, au dat declaraţie în fata instanţei supreme și judecătorii de la Secţia Contencios Ioana Iacob, Magdalena Dumitru (în prezent pensionata) și Nicolae Manigutiu Toma.

Lidia Barbulescu a afirmat ca își menţine în totalitate declaraţia data la DNA, în timpul urmăririi penale, precizând că despre litigiul dintre firma Pa&Co International și CNADNR a aflat, la momentul în care era deja în pronunţare pe rolul instanţei supreme, că este o “cauză monitorizată”, iar în calitatea sa de preşedinte al ICCJ, a informat-o despre acest lucru pe preşedinta completului care judeca cauza, judecătoarea Joița Preda.

Barbulescu a precizat ca, la momentul respectiv, nu ştia care sunt părțile din dosar și că nici nu a interesat-o acest lucru ( Adriana Toma, Noi audieri în procesul senatorului Catalin Voicu, judecat pentru corupţie, 24 Noiembrie 2011, Sursa: Ziare.com).

Notă. Dacă eram magistrat, aș fi dorit să știu și eu ce este aceea o “cauză monitorizată”.

Leave a Reply